OM STAGEBOX

Københavns nye spillested på Refshaleøen

B&W’s historiske panelværksted på Refshalevej 189 er blevet transformeret til et luksuriøst, industrielt spillested med høje ambitioner og højt til loftet – i mere end én forstand.
STAGEBOX er Københavns nye spillested på Refshaleøen, og vi ønsker med dette nye venue at præsentere vores gæster for musikoplevelser fra både klassiske og fremadskueende, internationale og nationale samt store og små artister.

Stedet drives som et udlejningsvenue og vil være det afgørende bindeled mellem koncertarrangører og deres publikum, når vi byder velkommen til et hus i absolut topklasse – klar til at afvikle nogle af Københavns vildeste koncert- og eventoplevelser i professionelle og gennemtænkte omgivelser.

Vi kan huse op til 2.500 gæster, men kan samtidig tilpasse stedets rammer, så de passer til f.eks. 500 eller 1.200 gæster.

STAGEBOX er en privat virksomhed, som er stiftet af erfarne ildsjæle med baggrund i den danske musikbranche. Med på holdet har ejerkredsen erfarne medarbejdere, så holdet bidrager sammenlagt med mere end 100 års erfaring fra musikbranchen. Derfor er teamet stærkt i kontakten og arbejdet med artister, produktion og booking

STAGEBOX er, med respekt for bygningens forhistorie, bygget som et spillested i de originale rammer med akustikken som hovedfokus gennem hele byggeprocessen. STAGEBOX er blevet akustikreguleret efter rådgivning fra førende europæiske lydeksperter, og publikum kan derfor se frem til en lydoplevelse i verdensklasse.

Men der er ikke kun tænkt på lyden.

STAGEBOX har i samarbejde med nordens største lyspartner LiteCom investeret i en fast lysinstallation på spillestedet til brug for koncertarrangører og lejere, som en del af husets faciliteter

Med en placering midt i epicentret for kulturel vækst i København, finder du STAGEBOX.
Der er nem adgang med offentlig transport på buslinie 2A eller havnebus 992 og der er mulighed for parkering ved spillestedet.