Fre 28 apr

UltiBass

Ultibass @ STAGEBOX 28.04.23

Ultibass – det Ultimative Basarmsevent – kommer til STAGEBOX!

Ultibass arrangerer fester, hvor fælleskabet, fascinationen og det at nyde musikken er i fokus. De sammensætte line-uppet med tidens fedeste kunstnere og dj’s inden for genren, så gæsterne kommer hjem med en ordentlig oplevelse rigere.
Når Ultibass rammer STAGEBOX kan du opleve hele tre vilde EDM-acts; Hedegaard, Fuld Effekt og ITALOBROTHERS.

Over én milliard streams på Spotify, multi-platin-priser i flere lande, udsolgte shows over hele verden. Der er ikke mange tyske kunstnere, der kan se tilbage på en succes, som ITALOBROTHERS kan! Med hits som “Stamp on the Ground”, “Summer Air” og “My Life is a Party” har ITALOBROTHERS opnået verdensomspændende succes og holdet er klar til at tilføje flere kapitler til denne historie med koncerten på STAGEBOX.

Kendt for deres undergrundshits ”Fransk Pige” og ”London, Paris Eller Prag” er gruppen Fuld Effekt nu klar til slå basarmen gennem taget og tage dansk ravekultur til nye højder! Efter at have givet Hr. og Fru. Danmark en kærlig knytnæve i bedste sendetid med singlen ”Rave Med De Hårde Drenge” har Fuld Effekt pakket tourbussen med de tungeste beats og hurtigste briller, for at tage landet rundt og sparke gang i festen! De har kun ét mål: at skrue op for energien og tage hele Danmark med til rave!

Siden HEDEGAARD udgav sit uofficielle remix af Dr. Dre’s ”The Next Episode” i 2011, hvor han introducerede publikum for sin unikke lyd, har han stået bag flere af de største danske hits, som tilsammen har genereret mere end 1.3 milliarder streams på Spotify.
”Happy Home” med Lukas Graham, ”Twerk It Like Miley” med Brandon Beal og Christopher, og senest ”Hey Ho” med Ude Af Kontrol, er blot nogle af de hits, den træfsikre producer har udgivet over de seneste år, med flere #1 placeringer i ind- og udland til følge. Og det tyder på, at vi kun har oplevet begyndelsen på eventyret og historien om HEDEGAARD.