Fre 25 nov

ICEKIID

ICEKIID bringer varmen til STAGEBOX på sin scandinavian tour fredag den 25. november 2022.

 

Billetsalget er i gang – og du skal nok ikke have for meget ro på!

Den ukronede konge af skandinavisk afrobeat har mere end 100 millioner streams i bagagen med sange som ‘Bagateller’, ‘Gulddans’, ‘Ingen Over’, og Megahittet ‘ErruDumEllaHvad’ var den mest streamed sang i 2020, samtidigt med EA Sports håndplukkede det kæmpe store hit som soundtrack for FIFA2021!
Er du dum eller hvad det bliver fedt!

Inden for blot et par år er ICEKIID blevet en af ​​de største, mest indflydelsesrige og anerkendte hiphop-kunstnere, til at komme ud af Danmark. Hans tropiske, hoppende, energiske, varmblodede beats har været hans varemærke, lige siden han bragede fra undergrunden og ind i mainstreamen, hvor han dominerede sommeren 2020 med multi-platin-hitsinglen, ‘ErruDumEllaHvad’.

ICEKIID aka Jermyn Creppy voksede op i Københavns forstæder. Han var ikke den bedste i skolen, men bag mikrofonen i ghettoen viste han sig at være en mønster-elev med et ærefrygtindgydende ordforråd og tungevridende rim. Hans ghanesiske rødder smeltede sammen med den musik, han ville lave, og ICEKIID opdagede hurtigt, at han havde evnen til at få en fest til at eskalere med sine sveddryppende afrobeats og gode vibes! Han er virkelig en sensationel og magisk performer.

Efter lockdown på lockdown – og en aflyst skandinavisk turné – vendte ICEKIID endelig tilbage på scenen i efteråret 2021 og fik de danske folkemængder til at glemme alt om COVID-19, og til i stedet at forenedes om en meget energisk forestilling fuld af sjæl, charme og dans!

ICEKIID har mere end 100 millioner streams på Spotify med fænomenale hitsingler som ‘Bagateller’, ‘Gulddans’ og ‘Ingen Over’.
‘ErruDumEllaHvad’ var den mest streamede sang i 2020, hvilket førte til en Danish Music Awards-nominering som “Bedste nye kunstner”, mens EA Sports håndplukkede ICEKIID-megahittet til det stjernespækkede soundtrack til FIFA21!

I juni faldt debutalbummet, ‘Ingen Roser Uden Torne’, til intet andet end femstjernede anmeldelser, og du må hellere være klar til, at afrobeat-kongen af ​​Danmark hævder Skandinaviens krone!