Tor 09 jun

deadmau5

DEADMAU5 BESØGER KØBENHAVN MED STORSLÅET SHOW

SUPPORT: AV AV AV (DJ-set) og Snavs

Den prisvindende og anmelderroste canadiske musikproducer Joel Zimmermann har under navnet deadmau5 længe været et af de største navne på den internationale, elektroniske scene.
Han har tidligere været hovednavn på store festivaller som Roskilde, Smukfest og Coachella – og nu kommer han til STAGEBOX i København!

Deadmau5 er ikke blot en DJ – det bryder han sig faktisk ikke om at blive kaldt – han er meget mere end det. Han spiller sjældent andet end sine egne sange, og må derfor anses mere som musikproducer. Han foretrækker selv titlen ”liveperformer” – og performer må han virkeligt siges at være. Deadmau5 gæstede i 2018 Smukfest, hvor han fik hele 5 stjerner med på vejs fra Gaffa: ”Som et spøgelse i natten svævede Deadmau5 op på scenen og stillede sig klar, før han henlagde bøgeskoven i trance de næste 75 minutter.”

Hans debutalbum ”Get Scraped” udkom tilbage i 2005, og han har lige siden udsendt en lang række fantastiske albums og numre, hvor han blander elementer fra både house, trance og techno. Så der er optimale forhold for en fest langt udover det sædvanlige.