Fre 06 maj

Cheff Records

Cheff Records gæster STAGEBOX

Sidste år kunne drengene hos Cheff Records – her taler vi selvfølgelig om ELOQ, Kidd, TopGunn og Klumben – fejre deres 10 års jubilæum, og det førte til en fejring af de helt store. Lige siden har de udgivet flere tracks, opført nogle af de vildeste shows og offentliggjort koncerter på alle de store, danske festivaller – og danskerne ELSKER dem!

Uden egentligt at have planlagt det ruskede gruppen af originale lyddrenge op i normerne på den danske musikscene og overtog den, og i de sidste 10 år har de hver især, sammen og i selskab med andre fantastiske, danske kunstnere udgivet hit på hit, og de ser (heldigvis) ikke ud til at stoppe foreløbigt.

I dag laver Klumben dansktop og var kilden til det største pophit i 2020, ”Solhverv”, sammen med Humørekspressen og Lord Siva. ELOQ har arbejdet med MØ og The Minds of 99 og laver musik til den nye sæson af Borgen og andre kommende Netflix-serier. KIDD har som få andre på den danske scene opnået at blive en levende legende, der kan spille utallige udsolgte i træk, når han vil, mens TopGunn er blevet entreprenant hitproducer med over 100.000.000 streams.

Sidste år landede så den første single fra Cheff Records’ nye projekt. I bund og grund er alle medlemmer de samme, som da de startede i 2011, men de har hver især udviklet sig til et hidtil uset niveau af talent og kunnen, så det var en opskrift på garanteret succes, da de fire medlemmer igen satte sig sammen – og den succes kan du opleve på STAGEBOX fredag den 6. maj.

Vi glæder os for sindssygt!