Lør 16 jul

Blow Out Fest 2022

HELT NYT EVENT: Blow Out Fest 2022

Good Times præsenterer et helt ny endagsevent: Blow Out Fest.

Blow Out Fest afholdes lørdag d. 16. juli 2022 fra kl. 16. Billetsalget er startet!

Glæd dig til at opleve Major League DJz (ZA), Lojay (NG), L.A.X (NG), Midas The Jagaban (UK/NG), Lisa Fosmark (DK) og DJ Kaddi Sawaneh (DK).

Festivalen har fokus på den moderne afrikanske musikkultur, som ellers er underrepræsenteret herhjemme i Danmark – trods et stort publikum.
Den afrikanske musikkultur har en utvetydig kulturel betydning for musik i hele verden, så arrangørens ønske med Blow Out Fest er at introducere det danske publikum for nogle af de bedste indenfor afrobeat, amapiano og andre fantastiske, elskværdige genrer med oprindelse på det afrikanske kontinent.

Der er garanti for en varm aften med en helt utrolig atmosfære og følelse af sammenhold.
Udover levende, afrikanske beats vil eventet byde på et lækkert udeområde med lækre madboder, fantastiske vibes og skøn stemning!

LINEUP:

  • Major League DJz (ZA)
  • Lojay (NG)
  • L.A.X (NG)
  • Midas The Jagaban (UK/NG)
  • Lisa Fosmark (DK)
  • DJ Kaddi Sawaneh (DK)

LÆR MERE OM NOGLE AF ARTISTERNE

MAJOR LEAGUE DJZ:

Den sydafrikanske DJ-duo; Major League DJz består af de to tvillingebrødre Bandile og Banele – den ene DJ og den anden percussionist – som laver afrikanske dansemusik.

De har skabt sig et navn med en helt ny genre; New Age Kwaito, som er på vej frem i Europa og allerede er kæmpestort i Sydafrika. Duoen har forvandlet kwaito-musik til en moderne, urban musikkultur.

LOJAY:

Den spirende nigerianske kunstner Lojay har hurtigt etableret sig som en, man skal holde øje med.

Med en musikalsk stil, der i vid udstrækning inspireres af hans Yorùbá-rødder, bringer Lojay et forfriskende og unikt twist til afro-musikscenen.

Han kombinerer moderne afrobeats med aggressiv hiphop og sanselige R&B, og vil helt sikkert få dig i gang på dansegulvet.

MIDAS THE JAGABAN:

Britisk-nigerianske Midas the Jagaban er den maskerede kunstner, du skal – og med garanti kommer til at – kende.  Hun trådte for første gang op på scenen forrige år, og allerede samme år røg hendes hit Party with a Jagaban ind som en af Storbritanniens største afrobeats-sange i 2020.